Leiderschapsontwikkeling

 

Cover Nieuw Leiderschap
klik op de afbeelding voor het artikel

Door jarenlange ervaring heeft  Draijer Management een helder beeld van leiderschap.

Door de jaren heen is leiderschap in beweging. Dat is een logisch gevolg van een zich bewegende maatschappij. Ongeacht het soort leiderschap dat ‘in’ is, heeft het effect van leiderschap een positieve én negatieve kant. Draijer Management geniet van positieve effecten van -authentiek en zingevend- leiderschap en is keer op keer geschokt door de negatieve gevolgen van ‘slecht’ leiderschap.

Draijer Management is bekend met de vele managementtheorieën en ziet goed leiderschap als een combinatie van zelfkennis van persoon, kennis en vaardigheden en visie. In leiderschapsontwikkeling zijn dit de 3 aspecten waar het om gaat. Je bent zelf het belangrijkste gereedschap!


In het kader van het 2e On Topic van Insights Benelux heeft Draijer Management met enthousiasme meegewerkt aan het verdiepen van het thema nieuw leiderschap..

Samen met Joke Donkers van Donkers Facilitator is een mooi artikel ontstaan over zingevend leiderschap!  Het magazine is online in te zien. Laat u inspireren op het thema leiderschap en uw eigen leiderschap daardoor versterken!

klik hier voor het on topic magazine
20151227_165430
lees hier het artikel over zingevend leiderschap

Het On Topic magazine bereikt letterlijk en figuurlijk grote hoogte!