Deep Democracy

In mijn zoektocht naar persoonlijke ontwikkeling, inspiratie en daarmee professionele groei, ben ik ontzettend blij dat ik Deep Democracy heb gevonden!

Deep Democracy geeft taal en structuur aan wat voor mij deels al zo vanzelfsprekend was.

Deep Democracy is een zienswijze en methode die de onderstroom in groepen zichtbaar en hanteerbaar maakt. Besluitvorming met aandacht en waardering voor andere opvattingen. Zonder te polderen en zonder conflicten weg te poetsen. Verbindend en participatief leiderschap.

bron: Academie voor Organisatiecultuur

Werken met Deep Democracy geeft – binnen heldere kaders – volledige ruimte en vertrouwen aan het team. Alles wat in het team is mag er zijn en wordt gebruikt. Wat in de loop van de tijd onder water is verdwenen, wordt weer in het groepsbewuste gebracht. Alleen dáár kan het opgelost worden.

Ik ben ervan overtuigd dat het helpt teams gezond te maken én te houden. Wanneer teams leren om ook zelf deze methode in hun werk toe te passen, kan het team boven zichzelf uitgroeien.

Graag verken ik wat deze methode aan waarde in uw team kan toevoegen!

Genieten van level 2&3 in Griekenland. Leren en geïnspireerd worden; met Deep Democracy voel ik mij als een vis in het water!

Gecertificeerd voor level 1, 2, 3 en 4.